Programa electoral 2019-2023

Aquí podeu consultar i repassar el PROGRAMA ELECTORAL que Junts per Taradell proposa per aquests propers anys (clica per descarregar).

Visualitza el Programa electoral clicant aquí!

 

Tenim l’oportunitat d’adreçar-nos a vosaltres a través d’aquest programa per exposar-vos els valors i les propostes que, després d’intenses sessions de treball, reflexió i debat, hem elaborat. Hem creat un equip que es vol posar a la vostra disposició per representar-vos políticament els pròxims quatre anys i seguir, juntament amb vosaltres, fent de Taradell el millor poble on viure.

Junts per Taradell us demanem que ens feu confiança per ser #elteuequip.

Un equip compromès amb les persones i les seves necessitats, amb experiència en la gestió municipal, en l’administració dels recursos públics i amb visió de futur per continuar garantint el benestar de les persones que vivim a Taradell.

Un equip de persones il·lusionades que encarem aquest repte. Ho fem amb l’experiència, la presència i el suport de tots els regidors i regidores de l’equip que hem estat al capdavant del consistori a l’actual legislatura; i amb la incorporació de cares noves en l’àmbit de la política municipal. Hem construït un equip divers, vinculat al teixit associatiu de Taradell, actiu i proactiu. Un equip amb un ferm compromís i disposat a treballar. Que creu en els fets per davant de les paraules, en la pràctica per davant de la teoria i amb un propòsit clar: seguir treballant per Taradell.

Un equip que apostem per la societat del futur i per l’esdevenir del nostre poble. Tenim al davant nous reptes a assolir, necessitats per donar-hi resposta i ho volem fer amb coherència. No volem créixer perquè sí, volem trobar-hi el motiu. No volem canviar perquè sí; canviarem si cal, perquè hi trobem la necessitat. Volem seguir conservant la nostra identitat, la nostra manera de fer. Volem que la joventut que ens acompanya ens empenyi des de dins i des de fora cap endavant. Encarem un futur on tothom ha de trobar el seu lloc, sentir-se integrat, respectat i atès. Tots hem de tenir la possibilitat de gaudir d’un alt nivell de serveis. Només així, amb criteri i valentia, aconseguirem el benestar. Si ho fem possible, Taradell seguirà endavant cap a un futur esperançador.

I encara més, posarem tot l’esforç, intel·ligència, dedicació i valentia perquè aquest futur i aquest lloc que tots hem de trobar, també el sàpiga trobar el nostre estimat país, d’una manera lliure, independent i republicana.

Som així, així pensem, i així volem Taradell. Compartim amb tu el poble, som #ELTEUEQUIP.

Santi Estragués Casanovas, candidat a l’alcaldia de Taradell