Els regidors de Junts per Taradell s’abstenen en la votació de modificació de la ordenança de civisme

Els regidors de Junts per Taradell ens vam abstenir al punt que tractava la modificació de l’ordenança de civisme del ple de mes d’agost.

No vam votar a favor d’aquest punt, tot i considerar que l’ordenança és moldejable en tots els sentits, pel canvi que es vol fer en els horaris de la terrasses publiques i privades ja que considerem que s’estableix una diferència entre les terrasses.

Taradell és un poble on creiem que tots els bars i restaurant mereixen les condicions legals i permissivitat horària, independentment de la capacitat del seu local, que en el fons, és el que els permet tenir terrassa en terreny públic o privat.

Amb la modificació de la ordenança que ens proposa l’equip de govern, els privats a partir d’ara podran obrir fins a les 2 de la matinada durant els caps de setmana i fins a la 1 els locals públics, els quals creiem que tots els restauradors haurien de tenir les mateixes condicions.

Agraïment a la feina feta a l’ex treballadora, Berta Vaqué.

Aquest mes de juliol, Berta Vaqué, qui va ocupar un càrrec de personal de confiança als tres equips de govern de Lluís Verdaguer en el període de mandats de 2007 a 2019, va deixar la seva feina després que el nou equip de govern li renovés la confiança.

Vaqué va començar com a tècnica de cultura i va ser la responsable del Centre Cultural Costa i Font quan va començar a treballar a l’Ajuntament però, la seva vàlua professional va fer que anés deixant les tasques del Centre Cultural per agafar les tasques gerencials de l’Ajuntament de Taradell i fos un dels pilars forts als dos últims mandats (2011-2019).

Després de l’etapa a l’Ajuntament de Taradell, passa a ser membre de l’equip de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra (Junts per Catalunya) com a cap de gabinet.

Els actuals regidors de Junts per Taradell, Lluís Verdaguer i els exregidors dels equips de govern li volem desitjar molta sort i encerts en aquesta nova etapa professional.