Els quatre regidors escollits el 26-M prenen posessió del càrrec

Santi Estragués, Eduard Morató, Araceli Garcia i Sílvia Puntí van prendre possessió aquest dissabte al migdia com a regidors de l’Ajuntament de Taradell. Els quatre electes escollits al 26 de maig, van acceptar l’acta de regidor davant de la nova alcaldessa del municipi, Mercè Cabanas, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Taradell.

Els quatre regidors de Junts per Taradell no entraran a govern, de moment, i treballaran a l’oposició. Així ho va decidir l’equip de Junts per Taradell després de veure el resultat dels comissis del passat 26 de maig però recalquen que ho faran amb el mateix compromís i fermesa amb la que es van presentar, ‘Perquè Taradell tingui el millor’ i ho faran amb esperit col·laboratiu, constructiu i treballador. Santi Estragués, va felicitar als nous regidors i regidores i va insitir en què “hem vingut a treballar pel poble, a aportar totes les coses que poguem i a fer-lo crèixer en la mesura i direcció que creiem més oportuna”. Va recordar que estaran a l’oposició, però amb la mà estesa per col·laborar recordant que restaran amb “un esperit col·laboratiu, pencaire, transversal i encoratjador” per veure què proposa l’equip de govern. També va desitjar els millors encerts en l’obra de govern “perquè si en aquesta casa les decisions que es prenen són les millors que es puguin prendre, les prengui qui les prengui, nosaltres les trobarem correctes” i va acabar amb un “entre tots que siguem capaços de teixir el teu equip” lligant els eslògans electorals de les dues candidatures.

Així doncs, Taradell té un nou govern format per nou regidors d’Esquerra Republicana i encapçalat per Mercè Cabanas, el qual els hi desitgem molta sort i encerts durant aquesta legislatura.