La Consellera de Presidència Mertixell Budó visita diferents equipaments culturals i esportius de Taradell

La Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya i portaveu del Govern
català, Meritxell Budó, va visitar aquest divendres el municipi de Taradell en el marc d’una visita política, organitzada per la candidatura a les eleccions municipals Junts per Taradell. També hi van ser presents el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el director del Consell català de l’Esport, el taradellenc Antoni Reig.

Durant la visita la consellera va estar acompanyada per l’actual alcalde de Taradell Lluís Verdaguer, el candidat de Junts per Taradell Santi Estragués, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Taradell Joan Casassas, i altres membres de la candidatura, com el número 2, Eduard Morató. Més tard hi va haver una part de la visita més institucional en la qual també van ser-hi presents els regidors d’ERC Lluís Rodríguez i de Solidaritat Jacint Casadevall.

La trobada va servir per visitar equipaments culturals importants del poble com el
Centre Cultural Costa i Font i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, i equipaments
esportius com l’Espai d’Aigua i Salut, el camp de futbol de la Roureda i les instal·lacions del Club Parc d’Esports. Justament al Parc d’Esports es va aprofitar per explicar a la Consellera la situació de les instal·lacions esportives i la proposta que Junts per Taradell porta al programa electoral per millorar-les i assegurar-ne la viabilitat i el millor aprofitament pel poble. El candidat Santi Estragués va expressar-li la demanda que, arribat el moment, es necessitaria alguna ajuda o subvenció de la Generalitat per poder fer front al projecte. La Consellera Budó va veure amb bons ulls la proposta de futur.

La visita es va cloure amb una foto de família institucional amb tots els membres del consistori.