Equip de Junts per Taradell a les eleccions municipals 2023

1. Santi Estragués i Casanovas. 34 anys.
Llicenciat en economia. Gestor de negocis en una entitat financera. Membre de Canya que no és conya, de l’AFA del Col·legi Sant Genís i Santa Agnes i col·laborador de la Festa d’en Toca-Sons. Regidor de Cultura des de l’any 2015.


2. Eduard Morató i Casassas. 37 anys.
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Ciències Actuarials i Financeres. Responsable comptable en una multinacional asseguradora. Exjugador i actualment col·laborador de la UD Taradell, taradell.com i la Festa d’en Tocasons. També ha col·laborat amb l’equip de pàdel del Parc d’Esports, als Tonis Taradell i a la Comissió de Reis.


3. Araceli Garcia Español. 66 anys.
Jubilada del sector comerç. Presidenta de la delegació a Taradell d’Osona contra el càncer i voluntària de Càritas Taradell. Regidora de Serveis Socials, Gent Gran i Salut des de l’any 2015.


4. Sílvia Puntí i Bigas. 41 anys.
Tècnica auxiliar administrativa. Treballa com administrativa, comptable i secretaria en una entitat social.


5. Dolors Martí i Verdaguer. 52 anys.
Treballadora de la Fundació Vilademany. Membre de la Comissió de Reis i Comissió de Festes.
Regidora d’Ensenyament des de l’any 2015.


6. Lídia Bueno i Damas. 28 anys.
Llicenciada en biotecnologia. Treballa al Departament de qualitat d’una empresa d’alimentació càrnia de la comarca. Membre de la Junta de la Festa d’en Toca-Sons i membre de Canya que no és conya.


7. Joan Casassas i Martí. 71 anys.
Jubilat del sector de la torneria. Ex-jugador professional de futbol. Ex-president de la UD Taradell. Regidor d’Esports i Festes des de l’any 2007.


8. Antoni Morcillo i Soler. 35 anys.
Llicenciat en Enginyer tècnic d’informàtica i sistemes. Responsable de sistemes informàtic a una empresa frigorífica. Ha col·laborat a la UD Taradell, el Parc d’Esports i l’Agrupament Rocaguinarda. Regidor de Joventut i Comunicació i Noves tecnologies des de l’any 2015.


9.Jordi Molist i Arenas. 44 anys.
Responsable en projectes farmacèutics. Ha estat membre de l’Agrupament Rocaguinarda, a l’Esbart Sant Genís, l’AMPA de la Xarranca i el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès. Va exercir de delegat-president de la secció local de CDC durant 10 anys.


10. Pilar Nualart i Mundó. 73 anys.
Diplomada en Educació Primària. Jubilada en el sector docent. Membre de junta de l’Associació Som Dones de Taradell.


11. Irene Morató i Castany. 34 anys.
Tècnica en Educació Infantil. Actualment treballa d’administrativa. Forma part de la Colla Jove de Geganters i Grallers de Taradell i és membre de l’AMPA del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès i jugadora de Pàdel al Club Parc d’Esports. També ha format part de l’Agrupament Rocaguinarda, l’AMPA de La Xarranca i a la UD Taradell.


12. Xavier Caro i Tarrés. 22 anys.
Estudiant de màrqueting i comunicació empresarial. Treballa en un negoci familiar. És membre del Consell de Joventut de Taradell i jugador de la UD Taradell.


13. Xavier Solagran i Casassas. 37 anys
Tècnic superior en sistemes de regulació i control automàtic. Actualment treballa en una empresa del sector portant la direcció comercial i cursa un programa MBA. Ha col·laborat a l’Agrupament Rocaguinarda, Ràdio Taradell i Reis. Durant vuit anys va ser Tècnic de So i Llum al Centre Cultural Costa i Font. Actual responsable del PDeCAT – Junts per Taradell.


Suplent. Gemma Puigbò i Montull. 35 anys.
Tècnic Superior en animació esportiva, tècnic superior en Educació infantil i Directora de lleure entre altres. Actualment treballa com a directora de lleure al Mas Can Pic i de tècnic d’actvitats dirigides a l’EAS Taradell. Ha col·laborat amb la Festa dels Tonis i en diversos actes de Festa Major.


Suplent. Cristina Santamaria i Abelló. 32 anys.
Llicenciada en dret i en administració i direcció d’empreses. Advocada mercantilista i empresaria. Regidora d’Economia des de l’any 2015.


Suplent. Jordi Baucells i Colomer. 50 anys.
Llicenciat en biologia i enginyer tècnic agrícola. Empresari del sector mediambiental. Regidor de medi ambient, turisme, pagesia i comerç des de l’any 2011. President de l’Institut Català d’Ornitologia.


Suplent. Lluís Verdaguer i Vivet. 48 anys.
Diplomat en ciències empresarials. Alcalde de Taradell des de l’any 2007 i responsable de l’àrea d’urbanisme.


Suport. Pemba Chhoti Sherpa. 40 anys.
Estudis d’arts i humanitats. Cantant. Regenta un negoci propi en l’àmbit de la restauració. Membre de Education Devlopment Foundation Nepal (EDFON) de Catalunya. Nascuda al Nepal, forma part de la comunitat Nepalí de Taradell. Protagonista del documental ‘La Pemba torna a Goli’. Activa i col·laboradora amb les associacions locals.

Advertisement