Presentació de la candidatura de Junts per Taradell a les eleccions municipals

Taradallencs i taradallenques, aquí us presentem l’equip humà que formen la candidatura de Junts per Taradell:

 1. Santi Estragués i Casanovas
 2. Eduard Morató i Casassas
 3. Araceli Garcia i Español
 4. Sílvia Puntí i Bigas
 5. Dolors Martí i Verdaguer
 6. Lidia Bueno i Damas
 7. Joan Casassas i Martí
 8. Antoni Morcillo i Soler
 9. Jordi Molist i Arenas
 10. Pilar Nualart i Mundó
 11. Irene Morató i Castany
 12. Xavier Caro i Tarrés
 13. Xavier Solagran i Casassas
  Suplents / Suport
 • Pemba Chotti Sherpa
 • Gemma Puigbò i Montull
 • Cristina Santamaria i Abelló
 • Jordi Baucells i Colomer
 • Lluís Verdaguer i Vivet

Després d’intenses setmanes de treball i confecció d’aquesta llista, és un goig poder-vos mostrar un equip de gent de diferents edats, diferents maneres de pensar, diferents entorns i amb personalitats diverses, totes elles vinculades amb el teixit associatiu de Taradell, cadascú des de diferents àmbits, el cultural, l’esportiu, l’educatiu, el social, el polític…

Aquestes pròximes setmanes us anirem presentant l’equip i el programa que amb sessions conjuntes de debat estem elaborant, sota el lema de campanya:

#elteuequip

Experiència, Compromís i Futur

Des de Junts per Taradell, creiem que hem elaborat el millor equip per seguir avançant al costat de les persones de Taradell durant els següents 4 anys.

Experiència: És un goig poder comptar a la llista, amb la presència i suport de tots els regidors de l’actual legislatura, evidentment combinats a parts iguals, amb cares noves en l’àmbit de la política municipal. Creiem que la renovació és una part essencial de qualsevol evolució positiva. Així doncs, som l’equip que fins el dia d’avui, juntament amb les seves persones, hem acompanyat a Taradell a ser com és.

Compromís: Creiem en els fets per davant de les paraules i creiem en la pràctica per davant de la teoria. L’equip que us presentem, som un conjunt de persones que estan, o han estat involucrades en entitats o moviments del nostre poble. Creiem que una bona mostra de compromís, és la de presentar persones que avui no adquireixen cap nou repte, sinó simplement que l’ampliïn i el renovin. El compromís que ja fa tants anys tots ells porten complint, el de treballar per Taradell i els seus habitants.

Futur: Volem un Taradell positiu. Volem seguir pensant que no tot està descobert, que encara hi ha més. No volem créixer perquè si, volem trobar-hi el motiu. No volem canviar perquè si, canviarem si cal, perquè hi trobem la necessitat. Volem seguir conservant la nostra identitat, la nostra manera de fer. Volem que la joventut que ens acompanya ens empenyi des de dins i des de fora cap endavant. Un futur on tothom ha de seguir tenint un alt nivell de serveis, on tothom ha de trobar el seu lloc, on tothom s’ha de sentir estimat, només així, amb criteri i valentia aconseguirem el benestar. Si tot això és possible, Taradell seguirà endavant cap a un futur esperançador.

I encara més, posarem tot l’esforç, intel·ligència, dedicació i valentia, perquè aquest futur, i aquest lloc que tots hem de trobar, també el sàpiga trobar el nostre estimat país, d’una manera lliure, independent i republicana.

Som així, així pensem, i així volem Taradell. Som simplement persones al servei de persones, som simplement: #ELTEUEQUIP.

Nova web i xarxes socials

Aquestes darreres setmanes, Junts per Taradell ha posat en funcionament una nova web (www.juntsxtaradell.cat), on gran part de la informació de la nostra llista i el programa electoral hi estarà publicada.

El grup de Junts per Taradell, també disposa de tres xarxes socials: Instagram i twitter (@juntsxtaradell) i Facebook (Junts per Taradell).