El candidat de Junts per Taradell, Santi Estragués, es reuneix amb el president Carles Puigdemont a Waterloo

El candidat a l’alcaldia de Junts per Taradell, Santi Estragués, va reunir-se el passat 20 de març amb l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que actualment es troba a l’exili. La reunió va tenir lloc a Waterloo i també hi va participar l’actual alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.

Puigdemont i Estragués van intercanviar impressions sobre el procés independentista i la candidatura a les eleccions europees. Puigdemont va explicar que les eleccions que venen en els pròxims mesos són molt importants per Junts per Catalunya, però sobretot les eleccions municipals perquè considera que la base de la construcció de la nova República Catalana s’haurà de construir des dels pobles. Estragués va exposar-li el seu compromís amb el país i també el de Taradell.

El cap de llista de Junts per Taradell també va aprofitar per presentar la candidatura per les municipals a Carles Puigdemont, fundador de Junts per Catalunya. Puigdemont, amb experiència com alcalde de Girona, va destacar la importància de treballar amb un bon equip de persones que tinguin ganes, compromís i il·lusió per tirar el poble endavant. El president també va donar-li suport i ànims per treballar pel municipi.

La trobada es va fer en el marc de la visita de diferents caps de llista osonencs de Junts per Catalunya.